Щедра акція: у Львові будівельна компанія розіграє серед клієнтів два автомобілі

IMG_1889

Цими вихідними будівельна компанія «Львівська Мрія» святкує 5 років роботи на ринку житлового будівництва у Львові. З цієї нагоди клієнти компанії стануть учасниками розіграшу двох автомобілів.

*промоція

Під час цієї щедрої акції розіграють два автомобілі Volkswagen Polo Passat (ФольксВаген Поло Пассат). Учасником розіграшу автоматично стає кожен, хто придбає квартиру у житловому комплексі за адресою вул. Княгині Ольги 1-5 до 15 грудня включно.

Відтак, уже цієї суботи, 16 грудня, під час розіграшу визначаться імена двох щасливчиків, які виграють автомобілі. Сам розіграш запланований у межах святкування ювілею компанії, яке пройде у комплексі «Львіварня» у Львові.

«Львівська Мрія» вже не вперше дивує клієнтів щедрими акціями. З самого початку заснування компанії, тут розпочали традицією розігрувати цінні подарунки серед майбутніх власників квартир. Відтак, починаючи від побутової техніки та інших корисних призів, у компанії навіть дійшли до розіграшу двокімнатної квартири!

Як розповів керівник компанії Андрій Борисов, двокімнатну квартиру розіграли минулого року. «Влітку у нас була акція: купуєш квартиру і стаєш учасником розіграшу, – розповів Андрій Борисов. – Що цікаво, її виграв чоловік, який 45 років прожив з родиною у гуртожитку. Вони двома родинами склалися, щоб купити своїм дітям (молодій родині) квартиру і придбали у нас однокімнатну. У них саме невістка була вагітна. То вони двокімнатну квартиру, яку виграли, віддали дітям, а самі переїхали у придбану однокімнатну».

Читайте також: Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»

Цього ж разу визначать двоє переможців серед тих, хто придбав квартиру у житловому комплексі за адресою вул. Княгині Ольги 1-5. До слова, новий комплекс, який будуватиме компанія «Львівська Мрія» - це буде будинок бізнес-класу на 4 черги, із окремим дитячим садочком, підземним паркінгом на 300 машин і комерційними приміщеннями на першому поверсі. Детальніше дивіться на сайті компанії.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

        (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: