Де на Львівщині розташовані резиденції Святого Миколая

Незабаром - День Святого Миколая. З цієї нагоди на Львівщині вже запрацювали святкові резиденції.

Про них Дивись.info розповіли в управлінні туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

День Св. Миколая обожнюють не лише діти, але й дорослі. З ним пов`язані світлі спогади очікування омріяного подарунка, веселі оповідки в теплому сімейному колі, безсонна ніч з надією зустріти головного винуватця свята та щирі усмішки наших друзів.

Хтось з нас вже за тиждень перевертав шухлядки  в пошуках дарунків, а хтось починав себе чемно поводити. Так хто ж він — добрий охоронець дитячих мрій? Мало кому відомо, що в цьому святі прихована історія життя людини, яка жила у другій половині третього сторіччя.

Миколай, за переказами, був народжений в місті Патари, в Лікії. Хлопчик з ранніх років виділявся серед інших особливою любов'ю і чуйністю, співчуттям до оточуючих, завжди допомагав бідним, роздавав убогим монети, залишаючи у своїх руках тільки необхідне. За добродушність і милосердя Миколай отримав велику подяку і шану від людей і був піднесений до рангу святих. То що ж принесе вам Миколай – солодощі чи різочку?

«Поринемо у казку разом!» Жовківський район, дитячий табір відпочинку «Росинка». с. Зіболки, ДЦ «Росинка».

На вас чекатиме казковий поштар з вітальними листівками для Святого Миколая; святкова карета для переїзду до резиденції Святого Миколая; зустріч зі Святим Миколаєм та його помічниками; самостійне виготовлення новорічних прикрас  у майстерні Святого Миколая; весела прогулянка галявиною казок. Обов’язково повідомте завчасно про Ваш приїзд. Зареєструйтесь на сайті.

Резиденція Святого Миколая в Бориславі. На два тижні Святий Чудотворець осів та чекає до себе в гостів у затишній дерев’яній резиденції ресторану «Шахтарочка». Тут усе викликає щире захоплення та відчуття свята - атмосфера, неймовірні декорації та дух дива. На величезному дерев’яному столі доброго Чудотворця сотні листів від дітей із побажаннями омріяних дарунків.

Резиденція працює з 17.00 до 21.00 у будні, та з 14.00 до 21.00 у вихідні дні та 19 грудня. Вхід до Резиденції у будні дні 70 грн. з дитини, у вихідні та безпосередньо 19 числа 100 грн. Більше деталей про роботу Резиденції Миколая за адресою: м. Борислав, вул. Потік,5, ресторан «Шахтарочка».

Резиденція Святого Миколая в НД м. Яворова. Резиденція приймає маленьких гостей, а особисте спілкування кожного гостя із святим Миколаєм стане незабутнім подарунком та запорукою гарного настрою напередодні новорічних свят, як для малюків так і для дорослих. Резиденція буде відкритою 17.12.2017 з 11.00 до 16.00. О 16.00 на вас чекає концертна програма. Адреса: "Народний Дім м. Яворова", м. Яворів, пл. Ринок 7.

Головна резиденція Святого Миколая у Львові. У казковій резиденції кожен зможе особисто зустрітись із Чудотворцем, отримати солодкий подарунок, випити в дружньому колі ельфів какао з солодощами та зробити незабутнє фото на згадку. Кожен лист Св. Миколай обіцяє перечитати і віддати на виконання своїм вірним помічникам — ельфам.

Св. Миколай обіцяє здійснити мрії усіх дітлахів, які завітають до його резиденції, покласти їм особисто подарунки під подушки в ніч на 19 грудня та подарувати радість і святковий настрій маленьким гостям. Адреса: м. Львів, Старознесенська, 70, парк "Знесіння" на території готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel.  Квитки можна придбати онлайн Дати відвідування: 2-19.12. 2017.

Резиденція Святого Миколая у Трускавці. Діток та їхніх батьків чекає незабутня атмосфера свята, зустріч з Миколаєм та позитивні емоції у резиденції Св. Миколая у курортному готелі "Лісова пісня". Тут можна посидіти на колінах у Чудотворця, поділитись з ним своїми мріями та бажаннями, написати листа та повеселитись в колі друзів. Захід відбудеться 12-19 грудня з 17.00 до 20.00, за адресою: м. Трускавець, вул. Сагайдачного 14а

Вхід безкоштовний.

Резиденція Святого Миколая у Львові. Тут, у хатинці-приймальні Святого, ваші дітки зможуть наживо зустрітися з Миколаєм, посидіти на колінах Чудотворця, розповісти йому про мрії та бажані подарунки, а ще отримати солодкий подарунковий набір від ангелів-помічників. А батьки мають змогу переказати через помічників настанови для дітей, щоб малеча була чемною весь наступний рік. Адреса: м. Львів, просп. Свободи, 28. Вартість квитків: 100 грн. Дати відвідування: 10.12.17 - 25.12.17. Для попередньої реєстрації просимо писати на електронну скриньку, зазначивши в темі листа "Хатинка Миколая" і бажану дату візиту.

Благодійний ярмарок на Святоюрській горі у Львові. Ярмарок працюватиме упродовж тижня 13-19.12.2017 з 11:00 до 20:00. Для дітей проводитимуть різноманітні майстер-класи (з 17:00 до 20:00), а з 17-го по 19-те грудня для відвідувачів виступатимуть дитячі колективи. Тут можна буде скуштувати смачні страви, гарячі напої, мед, льодяники та шоколад, а також придбати різноманітні сувеніри. Усі виручені кошти скерують на реалізацію проектів, якими опікується БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: