До Львова приїде 31 команда з художньої гімнастики

У Львові 18-19 грудня у Палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 відбудеться ІІІХ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Зимова казка».

Ці змагання завжди вирізняються цікавою й розмаїтою святковою концертною програмою, великою кількістю подарунків та нагород для учасників, тренерів та суддівського корпусу, інформує прес-служба поліції Львівської області.

За інформацією головного судді змагань Галини Кочергіної, участь у змаганнях візьмуть 28 команд національного рівня та 3 зарубіжні команди з Польщі, Норвегії, Молдови). Загалом змагатиметься понад 300 учасниць. Організатором змагань є ДЮСШ «Галеон» за підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Програма змагань

18 грудня

9.00 – початок змагань;

14.00 – парад відкриття, де з показовими номерами виступлять:

  • наймолодша вихованка ДЮСШ Галеон призерка та переможниця всеукраїнських та міжнародних змагань Бучковська Кароліна;
  • народний художній колектив України ансамбль танцю «Серпанок» школи народного танцю ЦТДЮГ художній керівник заслужений працівник України Вартовник Валентина
  • вихованка ДЮСШ Галеон, Чепміонка Кубку Львівської області, призерка Чемпіонату України ФСТ «Україна», призерка Чемпіонату України у командному заліку Пугач Анастасія

19 грудня

9.00 –початок змагань

16.15 – відбудеться заключний гала-концерт, у якому візьмуть участь студенти кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури та нагородження переможців турніру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: