Де казково відсвяткувати Новий рік 2018 поблизу Львова

Мало хто знає справжню історію Венеційського Карнавалу, веселої, багатолюдної та галасливої розваги.

*промоція

Люди часто плутають Венеційській карнавал із Карнавалом Дожів. Але це дві різні події, які, втім, проводилися паралельно. Поки звичайний народ веселився на вулицях, венеційські ділові люди та правителі, насамперед дожі, влаштовували карнавали для людей свого кола. І завдяки цьому мали чудову нагоду спокійно побути самими собою зі своїми друзями та насолодитися дивовижними розвагами, підготовленими саме для них.

У 1797 році Наполеон скасував титул Дожа. Але традиція проведення Карнавалу венеційських Дожів зберіглася і навіть поширилася світом.

Дожі щороку проводять свій карнавал на знак того, що вони були, є і будуть одними з найвпливовіших правителів світу. А слово «дож» стало символом людини, котра має авторитетність, вплив та міць, людини, що має особливу енергетику сили.

Три найважливіші дні вашого карнавалу

Карнавал венеційських Дожів відбудеться у Edem Resort Medical & SPA з 30 грудня 2017-го по 1 січня 2018-го року. Це перший на Західній Україні Карнавал венеційських Дожів.

30-го грудня — приїзд та поселення вельмишановних дожів-гостей. Того ж дня свято розпочнеться з обряду енергетичного очищення. Вода з 50-ти цілющих джерел і секретний венеційський інгредієнт наповнять басейни у SPA. У цей день варто позбутися вібрацій Старого року, аби вповні поринути у рік Новий.

 

Після SPA відбудеться важлива частина Карнавалу — вибір маски та костюму. Ви будете приємно вражені, адже вашій увазі представимо найкращу колекцію авторської роботи від Вільних Масок з Венеції.

З 31-го грудня на 1 січня під час карнавалу венеційських дожів відбудеться знакова подія — ритуал Великого Переходу у Новий рік. Ви відчуєте прилив нової свіжої енергії, насолодитесь кращими напоями світу та шляхетними екологічно чистим стравами зі святкового меню за розкішно сервірованими столами. Оновлення, незабутні емоції, посмішки, атмосфера аристократизму і краси. Врешті, так і має бути, тому що ми починаємо Новий рік.

Калейдоскоп святкових вражень Edem Resort Medical & SPA — прекрасний палац для новорічного свята. Тут ми сховаємо наш карнавал від усіх за маскою первозданної природи.

В емоційній та ефектній програмі карнавалу буде виступ акторів, аби у вашому серці спалахнув яскравий феєрверк радості та щастя. Крім того, незабутні враження подарують вам виступи акробатів на гойдалках; cover band;  струнного тріо; світлових балерин; а також анімаційне та піротехнічне шоу; мікромагія; фокусники; жонглери; ходулісти; карети; гондоли…

Усе це створить чарівну атмосферу витонченого Карнавалу і перенесе вас у новий вимір, де звична реальність, немов діамант, сяє новими відчуттями казкових вражень.

Враховуючи, що Медичний центр перебуватиме на санації - у Еdem Resort Medical & SPA дозволено перебувати з дітьми. Тільки з 30.12 до 10.01. 
Залишилося кілька вільних місць. Встигніть забронювати їх за телефоном 067 314 65 12. Деталі на сайті
*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: