Сучасні клініки і SPA: що можна отримати, приїхавши до Трускавця

Обравши Трускавець для відпочинку, ви отримуєте можливість не тільки гарно провести час, а й поправити своє здоров’я. Дивись.info розповідає про послуги, які кожен може отримати у місті-курорті.

*промоція

Трускавець — це курорт, призначений для відпочинку і оздоровлення. Щороку його відвідують тисячі гостей і чимало з них повертаються сюди знову. Причин тому кілька: краса природи довкола, зручне розташування, унікальні лікувальні води, але чи не основне — послуги, які тут можна отримати. Усі вони мають спільну рису — відповідність якості та ціни. Тут є сучасні вілли, п’ятизіркові готелі, ультрамодні SPA-центри, заклади діагностики та лікування. Але вибір їх настільки розмаїтий, що кожен може підібрати те, що підходить йому по смаку та гаманцю —  Трускавець пропонує заклади різного фінансового рівня та комфорту: від санаторіїв, які здатні помістити тисячі гостей до маленьких будиночків.

Певно, перше, що спадає на думку, коли чуєш слово «Трускавець», це його лікувальні мінеральні води. Зрештою, це єдине місце у світі, де знаходиться унікальна мінеральна вода «Нафтуся» і ще низка інших вод, про лікувальні властивості яких ми вже писали раніше.

Обрати необхідну саме для вас воду тут допомагають фахівці. На території курорту діє 28 сучасних клінік і 14 добре обладнаних лабораторій, серед них — імунологічна, імуноензиматична та клініко-бактеріологічна, центри магнітоного резонансу і серцево-судинні засоби діагностики.

У санаторіях Трускавця лікують: післяопераційний стан, хронічний бронхіт та трахеїт, шкірні захворювання та захворювання хребта, суглоби і захворювання периферичної нервової системи (ревматизм, колагонез тощо), гепатит, постінфекційний стан та інші. Варто зазначити, що тут не забувають про комплексний підхід до лікування, адже використовують не тільки властивості води і техніки, а й фізіотерапевтичні процедури.

Однією з перлин лікувальної частини курорту є міжнародна клініка відновного лікування, яка працює за авторським Методом Козявкіна. Це провідний реабілітаційний центр для хворих з церебральним паралічем та іншими хронічними неврологічними захворюваннями. Основним методом, яким послуговується клініка, є система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації. Її основний компонент — біомеханічна корекція хребта та великих суглобів у поєднанні з набором методів лікування: спеціальною масажною терапією, ігровою терапією тощо. Це унікальна терапія, яку далеко не кожен заклад в Україні може надати.

Читайте також: Трускавець – місто здоров’я та інновацій

А, щоб до Трускавця приїжджали за задоволенням і користю не тільки дорослі, а й діти, тут обладнали розважально-оздоровчий комплекс з дельфінами. У його водах живуть шестеро чорноморських дельфінів і три морські котики. І на них можна не тільки дивитися! Серед послуг дельфінарію, які приваблюють як дорослих, так і дітей у Трускавці - це плавання з представниками морського світу, дельфінотерапія, фотосесії та навіть організація днів народжень.

Крім традиційних лікувальних і реабілітаційних методів, характерних для Трускавця, тут також широко представлена SPA-сфера. Спа —  абревіатура від латини «sanitas per aquam», що в перекладі означає «оздоровлення від води». На цьому курорті до неї ставляться особливо, адже вважають за філософію відпочинку. На відміну від звичайних SPA-центрів, тут все роблять із застосуванням мінеральних вод, що дає додатковий оздоровчий і розслаблюючий ефект. У Трускавці функціонує 10 різних SPA-центрів, що пропонують повний спектр процедур: «Волога зона» (більше 20 видів лазень і саун), а також басейни з мінеральними водами Трускавця і Мертвого моря.

Трускавець, дякуючи своїм природнім багатствам, є  унікальним місцем на Землі для оздоровлення та відпочинку.

Відвідати український курорт можна у будь-яку пору року.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: