Вночі на вулицях Львова працювали піскосії, трактори та грейдери

17152_1511770515_605x330_3_0_1513427729_605x330_3_0

Снігоприбиральна техніка працюватиме на вулицях міста вночі, щоб розчистити дороги від снігу та унеможливити утворення ожеледі. Як розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури, завтра зранку також працюватимуть всі двірники.

Про це повідомили у прес-центрі ЛМР.

«З 21.00 год на вулицях працюватимуть піскосії. Деякі райони вже випустили техніку. Будемо максимально посипати, щоб не було замерзання та утворення ожеледі. Також вчоні до роботи будуть залучені трактори та грейдери, щоб розчистити вулиці від снігу. Зранку будуть залучені всі двірники до прибирання тротуарів та прибордюрних частин. Зараз важливо, враховуючи, що вночі прогнозують пониження температури, посипати вулиці, підйоми та мости і забезпечити проїзність», - розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, - це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП районів, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. ЇЇ обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер.

Також цього року закуплено нову техніку: 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 тракторці. На це було виділено 10 млн. грн. Техніка зареєстрована і готова надавати відповідні послуги. На нову техніку встановили GPS-трекери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: