На Рівненщині військовий комісар погорів на привласненні бюджетних коштів (фото)

1258cf23-ad9f-4b27-ba61-dbe564d1d18c

Майор привласнив вказані кошти за «нібито» виконання послуг щодо перевезення призовників та військовозобов’язаних в межах призовних дільниць, які фактично не виконувались. 

Сьогодні, 18 грудня, правоохоронцями спільно з співробітниками СБУ, в рамках контролю за вчиненням злочинів, задокументовано факт привласнення 36 тисяч ггривеньн бюджетних коштів військовим комісаром Корецького районного військового комісаріату Рівненської області, інформує прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України.

Установлено, що майор привласнив вказані кошти за «нібито» виконання послуг щодо перевезення призовників та військовозобов’язаних в межах призовних дільниць, які фактично не виконувались.

Під час одержання з метою привласнення другої частини коштів у розмірі 13,5 тис грн від удаваного перевізника, на рахунки якого вони були перераховані, офіцера затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти виявлено та вилучено під час проведення обшуку службового кабінету військового комісара.

Читайте також: Затримання хабарників та земельні справи. Підсумки року від військової прокуратури (інтерв’ю) 

На даний час провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання фігуранта справи.

Вирішуються питання щодо повідомлення військовому комісару про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: