Саакашвілі відмовився йти на допит до Генпрокуратури

2093104

Лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі, вранці 18 грудня прибув до Генеральної прокуратури, де о 9:30 мав розпочатися його допит.

Лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі, вранці 18 грудня прибув до Генеральної прокуратури, де о 9:30 мав розпочатися його допит, повідомляє РБК-Україна.

Політик поспілкувався з пресою у холі ГПУ, однак відмовився заходити всередину будівлі і брати участь у слідчих діях.

«Я вам кажу, заткніться і послухайте мого адвоката», - заявив Саакашвілі у відповідь на запитання прокурора, чи буде він брати участь у слідчих діях.

Сторона захисту аргументувала свою відмову брати участь у допиті тим, що, на їхню думку, справа щодо Саакашвілі знаходиться у підслідності Служби безпеки України, а не ГПУ.

Нагадаємо, вчора, 17 грудня, у центрі Києва розпочався черговий «Марш за імпічмент» президента України Петра Порошенка.  Марш організували прихильники лідера «Руху нових сил», колишнього президента Грузії та екс-глави Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі. Серед їхніх вимог - ухвалення законів про імпічмент президента та антикорупційний суд, прийняття у другому читанні нового закону про вибори, а також відставка генерального прокурора Юрія Луценка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: