У «Борисполі» затримали сутенера, який віз українок до Німеччини на роботу до борделів

25443232_2262846357074580_8536667005154137310_n

Працівники Департаменту боротьби з і злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми у міжнародному аеропорту «Бориспіль» запобігли спробі вивозу двох українок до Федеративної Республіки Німеччина з метою сексуальної експлуатації.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

29-річний громадянин Німеччини, який останнім часом мешкав у Києві, через соціальні мережі знайомиться з дівчатами, потім пропонував роботу за кордоном. Після отримання згоди щодо зацікавленості пропозиції, останній повідомляв про особливості роботи – працевлаштування у борделях Німеччини та в порнобізнесі. У разі згоди жінки мали отримувати 140 євро за годину інтимних послуг, з яких 50% необхідно б було віддавати організаторам бізнесу.

В подальшому чоловік призначав зустрічі, під час яких остаточно обговорював деталі роботи та порядок виїзду за кордон, при цьому гроші за переліт та оформлення необхідних документів він брав на себе. Під час вербування організатор переконував дівчат, що робота є повністю легальною і приносить гарні заробітки, а також обіцяє повну безпеку під час роботи в борделях.

Були встановлені жінки, яких сутенер завербував та схилив для роботи у сфері інтимних послуг та порнобізнесі в Німеччині, користуючись їх скрутним матеріальним становищем.

Після спроби вивезення жінок в аеропорту «Бориспіль», останній був затриманий в порядку статті 208 КПК України. Проведено обшук за місцем мешкання фігуранта та вилучені речі, які підтверджують його злочинну діяльність. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно «трафікера». Тривають подальші слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: