З початку року Львівська ОДА надала інвестиційну підтримку понад 400 підприємствам

24271498_1626521490720262_1753957820_o

Станом на сьогодні на супроводі управління інвестиційної політики Львівської ОДА перебуває 94 підприємства.

У Львівській ОДА планують провести виїзні консультації з представниками бізнесу у містах та районах області для вирішення проблемних питань інвестиційної та господарської діяльності, про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Читайте також: У які сфери та з яких країн у Львівщину інвестували найбільше (інфографіка) 

«Ми повинні підвищувати обсяги залучення інвестицій в економіку Львівщини, тому допомагатимемо інвесторам у реалізації тих чи інших проектів з перших кроків»,- наголосив під час наради голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Станом на сьогодні, на супроводі управління інвестиційної політики перебуває 94 підприємства, в районах - понад 250. За підсумками 2017 року підтримку надали більш як 400 суб'єктам господарювання.

«Ми зробили ставку на супровід інвестиційних проектів. Починаючи з отримання документів, закінчуючи написанням пропозиції щодо законодавчих змін. І от такий підхід дуже позитивно сприймається бізнесом», - зазначає Роман Матис.

Нагадаємо, журналісти Дивись.info підготували інфографіку про джерела іноземних інвестицій, найбільш популярні серед інвесторів райони та сфери економічної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: