АТП-1 укладе тимчасові договори ще із двома перевізниками

Strajk-Avtobus-13-630x420

Сьогодні, 20 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення укласти тимчасові договори комунальному підприємству АТП 1 ще з двома перевізниками.

Сьогодні, 20 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення укласти тимчасові договори комунальному підприємству АТП-1 ще з двома перевізниками.

Як зазначив керівник управління транспорту Львівської міськради Олег Партика, це лише до моменту проведення конкурсу, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Йдеться про те, щоб комунальне підприємство АТП-1 укладе тимчасові договори із іншими перевізниками: «14630» і ТзОВ «Міра і К» до моменту проведення конкурсу.

Також Партика запевнив, що з нового року в міській раді планують провести конкурс. Нагадаємо, суд скасував договори цих перевізників, які були укладені після конкурсу, який оскаржили. Детальніше про це читайте тут (У Львові понад 250 маршруток курсують нелегально).

Читайте такожАфера року: Садовий і комунальне АТП-1 «розвели» львів’ян на 67 мільйонів

Нагадаємо, 13 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив укладання тимчасових договорів з двома компаніями-перевізниками на три місяці.

Так, з 5 жовтня 2017 року по 5 січня 2018 року має діяти тимчасовий договір з публічним акціонерним товариством «Львівське автотранспортне підприємство 14630», яке здійснює перевезення на автобусному маршруті загального користування №54.

Читайте також: Більше півмільйона гривень з міського бюджету чиновники ЛМР віддали нелегальним маршрутникам

Також з 22 жовтня 2017 року по 22 січня 2018 року – має діяти договір з товариством з обмеженою відповідальністю «Успіх БМ», який здійснює перевезення на автобусних маршрутах загального користування №№ 48, 49, 50, 51, 53.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: