Сніговий полон: через хуртовину на трасі Одеса–Київ застрягли близько 800 авто (фото)

763e921a8d10b0ca1

Найбільше заторів на території Київщини – саме через велику кількість вантажівок.

Багатокілометрові затори утворилися на трасі Київ–Одеса. Через негоду там застрягли більше 800 вантажівок і легкових автомобілів, передає «5 канал».

Як повідомляють очевидці у соцмережах, найбільше скупчення – на 117-130 кілометрах. Вони публікують відео з місця. Видно, що траса місцями геть не почищена. А машини зі снігового полону визволяє важка техніка рятувальників. Залучили також патрульних і дорожні служби з Київської, Вінницької, Черкаської та Одеської областей.

Напередодні у цьому заторі на п'ять годин застрягла дитяча збірна України з тхеквондо. Їхній автобус їхав поміж фур. У салоні близько 60 дітей переважно віком від 8 років, але є і кілька 5-річних – збірна саме поверталася зі змагань. Були на чемпіонаті кубка Греції. Пізнього вечора автобус врешті розблокували і він повільно рушив убік столиці.

Найбільше заторів саме на території Київщини – через велику кількість вантажівок. Тож колони фур через Київ тепер супроводжують патрульні, щоб ті організовано проїжджали столицю і не утворювали додаткових заторів. Окрім того, в поліції звітують, що на трасах п'яти регіонів почали облаштовувати пункти допомоги водіям – там можна обігрітися та попити чаю. Складні погодні умови ще на території Вінницької, Житомирської, Черкаської та Кіровоградської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: