За інцидент під час відкриття ялинки в Івано-Франківську покарають двох чиновників

3d-yalinka-9388-890x395

Івано-Франківськ оплатить лікування дівчини, яка постраждала під час відкриття новорічної ялинки, а також надасть їй матеріальну допомогу.

Пацієнтку перевели до палати стаціонару обласної лікарні, її стан стабільний. За прогнозами медиків за кілька днів дівчину можна буде готувати до виписки, пише IA ZIK.

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що наразі у виконавчому комітеті проводиться внутрішнє розслідування травмування дівчини при відкриття міської ялинки.

За його словами, перше покарання: догану отримають директор департаменту культури та начальник управління надзвичайних ситуацій МВК через недотримання правил техніки безпеки під час проведення масових заходів.

«Крім того, обурює, чому мої підлеглі не виконують мого ж розпорядження про заборону піротехніки. А от організацією, яка забезпечувала феєрверк, займаються правоохоронні органи. Для того, щоб в подальшому уникнути подібних випадків, на найближчому засіданні виконавчого комітету приймуть рішення про заборону піротехніки. Я від імені міської влади прошу вибачення у всіх, хто постраждав внаслідок нещасного випадку. Зараз потрібно вжити всіх заходів, щоб такого більше ніколи не повторилось. Прошу громадськість та окремі політичні сили не маніпулювати ситуацією, адже від нещасних випадків не застрахований ніхто.

Попри все, наше головне завдання – подарувати дітям казкове Різдво. Впевнений, що головна ялинка Франківська подарує чимало позитивних емоцій мешканцям та гостям нашого міста, адже недарма вона запалала від Вифлеємського вогню миру», – зазначив Руслан Марцінків.

Нагадаємо, в Івано-Франківську під час відкриття ялинки петарда травмувала студентку. Учора, 19 грудня, відкрили головну ялинку міста. На урочистості прийшли сотні франківців. Під час події постраждала студентка – дівчина, 2000 року народження. Її травмувало уламком від петарди, яка відірвалася від феєрверку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: