За збір коштів у львівській школі покарають директора

golov
Фото: Середня загальноосвітня школа №95 - uCoz

У львівській школі №95 за фактом утиску одного зі школярів, батьки якого відмовилися здавати гроші на купівлю нових шаф, в управлінні освіти Львівської міської ради провели службове розслідування та дисциплінарно покарають директора навчального закладу.

Як розповіла в коментарі ІА Дивись.info керівник управління освіти міської ради Львова Зоряна Довганик, сьогодні підготували наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності директора за невиконання наказу управління освіти та заборону обігу готівкових коштів у школі. «Окрім того, були виявлені порушення в роботі бухгалтерії та проведення обліку матеріалів, які є в навчальному закладі».

Також вона зазначила, що директора зобов'язали дотримуватись чинного законодавства та всіх нормативних документів, не тільки тих, які видає управління освіти.

Йдеться про випадок, наприкінці листопада у соцмережі Facebook з’явилася інформація про те, що в одній із львівських шкіл, попри офіційну заборону, з батьків збирають гроші на придбання шаф для учнів другого класу.

Нагадаємо, 26 вересня начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик підписала Наказ «Про заборону обігу готівкових коштів та забезпечення заходів щодо запобігання корупції у навчальних закладах м. Львова». Відповідно до цього наказу, працівникам навчальних закладів, а також батьківським комітетам та учасникам навчально-виховного процесу категорично заборонено збирати готівкові кошти з батьків учнів та вихованців навчальних закладів м. Львова для вирішення фінансових питань, пов’язаних з покращенням матеріально-технічного забезпечення, проведення ремонтних робіт, відзначення ювілейних та святкових дат тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: