На сесії вирішили, що сміттєпереробний завод будуватимуть на вулиці Пластовій

IMG_2263

Сьогодні, 21 грудня, депутати Львівської міськради надати дозвіл ЛКП «Зелене місто»  на виготовлення технічної документації на вул. Пластовій, 13 для будівництва комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів.

Сьогодні, 21 грудня, депутати Львівської міськради надати дозвіл ЛКП «Зелене місто» на виготовлення технічної документації на вул. Пластовій, 13 для будівництва комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів.

За це проголосували 47 депутатів, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Зокрема, депутати затвердили ЛМКП «Львівводоканал» технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Пластовій, 13 та надання ЛКП «Зелене місто» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пластовій, 13.

Йдеться про дві ділянки загальною площею 72,6550 га на вул. Пластовій, 13: площею 65,9543 га, у тому числі площею 0,4201 га у межах червоних ліній та ділянку площею 6,7007 га.

Цією ухвалою депутати вилучили з користування Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал» земельну ділянку площею 6,7007 га на вул. Пластовій, 13 та надати ЛКП «Зелене місто» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,7007 га для будівництва комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: