Погода у Львові: синоптики оголосили штормове попередження

koh7301-9b2ed5c201236014857ddb5ef3afdff1

22 грудня на території міста Львова та Львівської області очікуються місцями пориви західного вітру 15 – 20 м/с, на дорогах ожеледиця, часом мокрий сніг та сніг.

21 – 22 грудня в горах очікується значна снiголавинна небезпека (ІІІ рiвень). Мерія закликає львів’ян бути обачними через погіршення погодних умов.

Управління з питань надзвичайних ситуацій ти цивільного захисту населення ЛМР рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав – бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними закликають бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами  та переходити дорогу лише у спеціально відведених місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: