«Львівобленерго» відкрило новий Центр обслуговування клієнтів

15139487555a3d06537cd1d

Сьогодні, 22 грудня, у Львові відкрили Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Львівобленерго».

Центр дасть можливість опрацьовувати повідомлення як від побутових клієнтів Львова, так і області. Про це йдеться на сайті Львівської облради.

У новому Центрі обслуговування мешканці можуть вирішити більшість питань, з якими вони звертаються до районних відділень, а саме: подати показ електролічильника, оформити пільги на оплату спожитої електроенергії, укласти договір про користування електричною енергією, отримати інформацію та роз’яснення про нарахування за світло, внести корективи у рахунок за необхідності, укласти договір про реструктуризацію заборгованості тощо.

Крім цього, працівники Центру надають роз’яснення з питань реєстрації та роботи онлайн-сервісу «Персональний кабінет». Для цього облаштували окремий комп’ютер, яким зможуть скористатись і клієнти.

На початку 2017 року у «Львівобленерго» запрацював новий онлайн-сервіс «Персональний кабінет», де можна в режимі онлайн подати показники електролічильників, дізнатись про нарахування за світло, роздрукувати квитанції, подати запит та переглянути історію запитів, подати заявку для переходу на «нічний» тариф тощо.

Центр знаходиться за адресою: м.Львів, вул.Шевченка,1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: