«Не розгубився»: понятий під час обшуку поцупив 20 тисяч гривень

127456

Необачливий злодюжка, певне, не стежив за новинами і не знав, що вже діє вимога про обов'язкову звуко- та відеофіксацію обшуку. 

Учора в Києві та на території Київської і Житомирської областей співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції провели обшуки та затримали членів організованої злочинної організації, діяльність якої поширювалася на всю територію України.

«Цікавий випадок стався вчора. Під час проведення одного з понад 80 обшуків у Києві був запрошений понятим місцевий житель. Він "не розгубився": під час обшуку в квартирі викрав 20 тисяч гривень», – розповідає на своїй сторінці у Facebook заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, після заяви горе-понятого про зникнення грошей були переглянуті матеріали відеозйомки, яку проводили під час слідчих дій. Завдяки цьому й отримали неспростовні докази.

«Підсумок – ще зранку він був понятим, а ввечері опинився за ґратами в слідчому ізоляторі», – описує мінливість долі необачливого чоловіка В'ячеслав Аброськін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: