П’ять маловідомих сатиричних мультсеріалів

brickleberry

ІА Дивись.info підготувала добірку мультсеріалів для дорослих. Обережно: у всіх них не бракує чорного гумору.

Невдовзі на українців очікують довгі вихідні, пов’язані зі святами. Відтак, ми пропонуємо частину часу виділити на перегляд сучасних мультсеріалів для дорослих, які не тільки радують гумором з перцем, а й висвітлюють проблеми і недоліки суспільства.

У нашій добірці немає таких відомих мультсеріалів як «Гріффіни», «Саус Парк», «Американсий тато» тощо. ІА Дивись.info обрала ті, про які ви могли і не чути.

Бріклберрі, 2012

Сюжет: Події мультсеріалу відбуваються у вигаданому національному парку «Бріклберрі». Головні герої — співробітники цього самого парку. Вони —  рейнджери, які ледь справляються зі своїми обов’язками. На додачу тут — балакучий ведмідь-підліток, який має доволі специфічне почуття гумору і часто-густо через нього герої опиняються у комічних, а подекуди — небезпечних ситуаціях. У серіалі не бракує чорного гумору, тож будьте готові до нього!

Кількість сезонів: 3

Кількість епізодів: 36

Кінь БоДжек, 2014

Сюжет: Події розгортаються у світі, мешканці якого — антропоморфні тварини і люди. БоДжек — кінь, яикй колись був зіркою сіткому. Однак тепер він нікому не потрібен і переживає кризу середнього віку. На екрані ми бачимо як сучасні події, так і спогади БоДжека, що дає можливість краще зрозуміти героя.

Кількість сезонів: 4

Кількість епізодів: 49

Спецагент Арчер

Сюжет: Стерлінг Арчер — молодий спецагент, який має безліч шкідливих звичок, є самозарозумілим егоїстом, бабієм, але при цьому справляється зі своєю справою на всі сто. З часом ми розуміємо, що таким герой став не просто так — його мати доклала зусиль до цього. За сюжетом ми також знайомимося з командою агентства: секретаркою Керол з психічними розладами, закомплексованим бухгалтером Сірілом, сексуальною партнеркою по завданням Ланою і пліткаркою-кадровиком Пем. Протягом мультсеріалу герої виконують чимало спецзавдань, борються зі злочинцями, але і самі нерідко порушують закон.

Кількість сезонів: 8

Кількість епізодів: 93

Гидкі американці

Сюжет: Події розгортаються в альтенативній реальності, де більшу частину населення США складають демони, біси, зомбі, перевертні та інші монстри. При цьому, головний герой — звичайна людина. Він працює у Департаменті з питань інтеграції населення і допомагає монстрам, новим мешканцям країни, адаптуватися. За сюжетом — головного героя пов’язує і любовна лінія з представницею світу монстрів.

Кількість сезонів: 2

Кількість епізодів: 31

Аллен Грегорі

Сюжет: цей мультсеріал знайомить нас з Алланом Грегорі. Він — семирічний син, якого виховують батьки-геї. Попри свій вік, Аллен поводить себе так, наче вже є дорослим чоловіком. Через це виникає низка комічних ситуацій з ним у школі. Там Аллен закохується у шкільну директорку. Вона проти цього, однак з певних обставин вимушена прийняти це.

Кількість сезонів: 1

Кількість епізодів: 7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: