У Львові триває загальноміська акція «Збережемо життя ялинці»

img3337-702c8fd2740f3685d72935c50feded6f

Метою акції є донести до жителів міста важливість проблеми збереження ялинок напередодні новорічних та різдвяних свят.

Сьогодні, 22 грудня, з 10:00 до 15:00 год. Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр проводить щорічну акцію «Збережемо життя ялинці», на якій учні шкіл міста Львова пропонують безліч творчих альтернатив хвойним деревам, щоб зберегти їм життя, інформує прес-служба Львівської міськради.

Метою акції є донести до жителів міста важливість проблеми збереження ялинок напередодні новорічних та різдвяних свят; допомогти людям навчитися бути уважними до світу, що оточує їх, побачити в ньому те, що вимагає любові та захисту, запропонувати альтернативу живій ялинці, зробивши добру справу для природи і при цьому не відмовившись від звичаїв.

«Ми запрошуємо усіх, кому не байдужий наш навколишній світ, завітати 22 грудня на площу Ринок та підтримати учасників акції. Сподіваємося, що усі ці роботи, надихнуть і львів’ян виготовити власну різдвяну композицію та не купувати живе дерево», - зазначили організатори акції.

Найкращі роботи презентуються на щорічній виставці на пл. Ринок біля центрального входу до будівлі Ратуші. Роботи учнів оцінюватимуться за номінаціями: «Різдвяна інсталяція», «Стилізована ялинка», «Новорічне аранжування», «Новорічний топіарій».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: