П'яна одеська чиновниця нахамила поліцейським і вдарила журналіста

instagram_com_dnepr_police_id26693_650x410_4_650x410

Свідком інциденту стала дитина чиновниці Чиновниця з Одеської міської ради посварилася з патрульними поліцейськими і вдарила в їх присутності журналіста.

Свідком інциденту стала дитина чиновниці Чиновниця з Одеської міської ради посварилася з патрульними поліцейськими і вдарила в їх присутності журналіста.

Про це повідомляє сайт 048.ua

У суботу, 23 грудня, в місті Одесі, співробітниками патрульної поліції був зупинений автомобіль, за кермом якого перебувала жінка з явними ознаками алкогольного сп'яніння. На задньому сидінні автомобіля була присутня дитина власниці машини. Жінка вступила в словесну суперечку з співробітниками поліції, нецензурно висловлювалася, знімала дії поліції на мобільний телефон і вела себе вкрай неадекватно. Коли власниця автомобіля вийшла з машини, стало зрозуміло, що вона настільки п'яна, що ледве тримається на ногах. На відео видно, що жінка не втрималася на ногах і впала на газон.

На місці події був присутній журналіст, який знімав на камеру весь інцидент. Жінка, в присутності співробітників поліції, спочатку нецензурно облаяла журналіста, а потім вдарила його кулаком. Співробітники поліції, незважаючи на хамську і неадекватну поведінку власниці автомобіля, обмежилися лише вилученням документів і зачитуванням прав. Скандальною власницею авто виявилася чиновниця Одеської міської ради Діана Тирновенко. Вона займає посаду заступника начальника Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради. Після скандалу з співробітниками патрульної поліції, Тирновенко намагалася комусь подзвонити.

https://www.youtube.com/watch?v=n-qJlsSUpL0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: