Допомоги потребує героїчна інструкторка ЗСУ

906058

Волонтерка та екс-керівниця інструкторського підрозділу ЗСУ «Марусині ведмеді» Маруся Звіробій бореться із хворобою хребта. Недуга атакує жінку вже не перший рік, проте по допомогу вона звернулася тільки тепер.

Про це свідчить повідомлення Марусі Звіробій на її сторінці у Facebook.

«Посипалася ваша сильна Маруся... Прошу репост і допомогу через хворобу хребта, від болю більше не рятують ліки і віднімає руки», – мовиться у повідомленні.

Маруся Звіробій зазначила, що кілька місяців тому їй довелося зовсім піти зі служби через значне погіршення стану здоров'я. За словами жінки, на повноцінну роботу вона влаштуватися не можу, «оскільки перетворилася майже на лежачу хвору».

«Зараз я лишилась один на один із хворобою і зовсім без заробітку. Ніяких пільг не маю і УБД собі не робила (принципово). Вже кілька місяців кожен виїзд з дому коштує потім кількох днів у ліжку. Через надмірність знеболювальних помітно сів зір. Прокинулась зараз від болю і відчуваю що руки німіють», – мовиться у повідомленні Марусі Звіробій.

Екс-інструкторка ЗСУ додала, що їй потрібно зробити магнітно-резонансу томографію хребта, щоб з’ясувати теперішній стан здоров’я, а також розпочати лікування.

Зазначимо, що Маруся Звіробій опублікувала реквізити банківської картки, на яку можна надсилати гроші: 5168 7423 5213 0607 Olena Bilenka.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: