ЛОДА уклала угоду на будівництво пам'ятного знаку на могилах загиблих під час АТО та Революції Гідності

630_360_1451392051-2245

22 грудня управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації уклало угоду на будівництво пам'ятного знаку на могилах загиблих під час антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляється на сторінці тендерних закупівель Prozorro.

Вартість тендеру – понад 80 тисяч гривень.

Переможцем став – ФОП Олександр Криськів.

Раніше, 8 серпня, управління капітального будівництва ЛОДА підписало два договори на будівництво пам’ятних знаків на могилах загиблих під час антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні з підприємцем Олександром Криськівим на понад 2,17 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, писали Наші гроші.

Згідно із договором, підприємець зобов’язався збудувати 43 пам’ятних знаки першого типу на Личаківському цвинтарі та 25 знаків другого типу у Львівській області по 31,96 тис. грн кожен. Пам’ятники різних типів відрізняються лише розміром хреста. Знаки виготовлять з танського граніту, фотографії на них – з італійської фотокераміки. Знаки планують встановити вже цього року.

Олександр Криськів раніше очолював ЛКП «Археологічно-архітектурна служба м. Львова», а також, за даними YouControl, він є співвласником ТОВ «СУАП «Ренесанс-ДР», ПП «Львівський цех мулярів та каменярів», ТОВ «Компанія «Райс», СП «Укрграніт» та інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: