Ломаченко визнаний головним переможцем 2017 року за версією BoxingScene

121211

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко визнаний головним переможцем року. За версією BoxingScene у 2017 році українець обійшов Ентоні Джошуа і Теренса Кроуфорда.

Журналіст авторитетного видання Майкл Розенталь зазначив, що Ломаченко поєднує в собі кращі характеристики таких боксерів, як Менні Пакьяо (59-7-2, 38 KO) і Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО).

«Василь Ломаченко може бути Мейвезером і Пакьяо в одній особі. Всі захоплюються навичками дворазового олімпійського чемпіона, особливо його ногами. Він майже завжди знаходиться в потрібному місці в потрібний час. Його здатність вдарити і не пропустити повторює традиції Мейвезера, хоча їх стилі абсолютно різні. Хоча у нього немає ударної сили Паккьяо, його здатність методично доставляти важкі удари, здається, поглинає душу його опонентів. Останні чотири суперника здавалися у своїх кутках.

Мейвезер також доводив своїх опонентів до розгубленого стану, але сценарій його боїв став настільки повторюваним, що вони перестали бути цікавими, особливо в кінцівці його кар'єри. Я сумніваюся, що Ломаченко коли-небудь наблизиться до здатності заробляти Мейвезера або Паккьяо, але з точки зору боксу він починає досягати їх стилю.

Можна було б стверджувати, що після відходу Андре Ворда Геннадій Головкін - наступний у черзі за званням кращого боксера світу, але хто дійсно вважає, що Головкін краще Ломаченка? Я не знаю таких. Якщо хтось і змагається з Ломаченком, так це Теренс Кроуфорд», - цитує Розенталя XSPORT.

Серед головних переможців 2017 року сайт BoxingScene також зазначив Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО), Майкі Гарсію (37-0, 30 КО), Теренса Кроуфорда (32-0, 23 КО) і тандем Мейвезера і Конора Макгрегора (0- 1, 0 КО).

Раніше Ломаченка (10-1, 8 КО) визнали кращим боксером світу 2017 року ESPN, Fightnews, Boxing News 24. Також 29-річний українець увійшов до топ-100 найвпливовіших українців за версією журналу «Фокус».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: