На Львівщині чотирьох депутатів оштрафують за корупцію

shtraf-890x395
Фото: Leopolis.news

За участі Самбірської місцевої прокуратури Турківським районним судом визнано винними 2 депутатів Турківської міської ради та 2 депутатів Турківської районної ради у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Так, народні обранці несвоєчасно, без поважних причин, подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відтак, судом вказаних депутатів визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

За наслідками судового розгляду до цих осіб застосовано стягнення у вигляді штрафу у сумі 3 400 грн.
Рішення суду набрали законної сили.

Крім цього, за результатами розгляду подань прокуратури, внесених у порядку ч.3 ст.65 Закону України «Про запобігання корупції», проведено службові перевірки у відділі освіти Турківської райдержадміністрації та державному підприємстві «Турківське лісове господарство».

Посадових осіб, які допустили порушення вимог антикорупційного законодавства притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: