Учора у Львові «замінували» СІЗО і сиротинець

zaminuvannya

Повідомлення про замінування слідчого ізолятора та дитячого будинку №1 у Львові виявились неправдивими.

Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Так, 24 грудня, о 7.14 год., надійшло повідомлення від чергового ОКЦ ГУ ДСНС України у Львівській області про замінування слідчого ізолятора у Львові на  вул. Городоцькій, 20. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом реагування…» у складі 9 осіб та 2 одиниці техніки.

Пошукові роботи завершено о 7.55 год. Вибухового пристрою не виявлено. Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Також 24 грудня, о 18.20 год., на телефон «101» ГУ ДСНС України у Львівській області від аноніма надійшло повідомлення про замінування будівлі Львівського дитячого будинку №1 для дітей сиріт на вул. Таджицькій, 23 (Личаківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова. Працівниками Личаківського відділу ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі дитячого будинку та прилеглої території. На час обстеження з приміщень будівлі було виведено 63 особи, з них 53 дитини та10 вихователів).

Пошукові роботи завершено о 20.50 год. Вибухового пристрою не виявлено. Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: