Дашу Астаф'єву через сльози вигнали із суду над її нареченим

17_main
Фото: Главком

Сьогодні справу бізнесмена Артема Кіма, нареченого співачки і моделі Даші Астаф'євої, розглядають у Солом'янському районному суді. Його обвинувачують у розкраданні державних коштів.

Слухання тривають понад 4 років, повідомляє ТСН.

Зараз бізнесмену хочуть змінити запобіжний захід і відправити до СІЗО. Також його можуть відпустити під заставу у 27 млн грн.

Справу розслідує САП (Спеціалізована антикорупційна прокуратура), детективи наполягають, що від жовтня Кіма п’ять разів викликали на допит і жодного разу він не з’явився. А його захист стверджує, що Кім вчасно не отримував повістки.

Підтримати коханого до суду прийшла й Даша Астаф’єва, вона сиділа поряд з батьком Артема Кіма. Вона дуже емоційно реагувала на все, що відбувається у залі суду. Співачка наголосила, що протягом п’яти місяців мовчала, але більше не може. Артистка звернулася до генпрокурора, щоб він звернув увагу на цю справу.

Даша постійно плакала. На засіданні Астаф'єва декілька разів голосно обурювалася, коли виступав прокурор САП Сергій Козачина.

Її розлютили слова прокурора про те, що нібито до будинку Даші та Артема не можуть потрапити, щоб вручити повістку. Співачка запевняє, що це брехня. Врешті Астаф’єву вигнали з зали суду.

Фото: ТСН

«Мене вигнали, тому що я не можу мовчати. Стоїть Козачина і бреше у присутності багатьох свідків, що не можна зайти до нас у під’їзд. Спокійно можна зайти! Як прийти з обшуком о 6 ранку, так вони можуть зайти, а як прийти повістку принести, яку мають, це їхній обов’язок, вони не можуть. Тому я не змовчала і хотіла сказати, на який телефон вони можуть телефонувати і писати, якщо їх забрали. У нас нема телефонів», - сказала журналістам ТСН Даша.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: