Круті, але маловідомі україномовні ютубери

index1
Зображення: ITC.ua

Наближаються святкові і довгі вихідні, а значить в українського інтернет-користувача буде нагода приділити свій вільний час україномовному контенту на YouTube. ІА Дивись.info підібрала цікаві, але (поки що) маловідомі україномовні ютуб-канали.

Поки російські ютубери збирають мільйони переглядів, україномовні канали намагаються зібрати бодай десятки тисяч. ІА Дивись.info знайшла чимало цікавого україномовного контенту, аби підтримати український ютуб і покращити вам настрій у новорічні та різдвяні свята.

Ми відібрали найпопулярніші канали, які мають аудиторію до 50 тисяч підписників.

pad0n

Падон — це один з першопрохідців україномовного летсплеїнгу та ігрового україномовного стрімінгу на ютубі.

«Падон — це не просто ігри. Це веселі коментарі, приємне спілкування, тепла атмосфера. Падон – це ваш новий друг», — зазначають автори каналу.

Згідно з описом, який наведений там, записує ролики хлопець зі Львова. Він робить «україномовний розважальний контент», а у вільний час займається озвученням мультиків, у не вільний час — працює програмістом».

«Розмовляю виключно українською, щоб розвивати україномовний медіапростір і довести, що й рідною мовою можна знайти якісний контент», — каже автор каналу.

Переглянути його ролики можна за посиланням.

Цікава наука

Цей канал пропонує переклад і озвучення науково-популярних та освітніх відео на різні наукові теми з фізики, астрономії, біології, географії та математики. Метою каналу є покращення ситуації із науковою грамотністю серед глядачів, які бажають отримувати інформацію українською мовою.

Подивитися відео можна тут.

https://www.youtube.com/watch?v=AWkVXQwH3nQ

Geek Journal

Команда студії Geek Journal записує критику, огляди, теорії, аналіз трейлерів та багато іншого на фільми, які виходять в Україні і світі. Останнім часом вони виклали чимало роликів саме на українські фільми. Це канал для тих, хто слідкує за новинками у кіно, а також любить споживати контент українською.

Їх відео можна знайти тут.

OpenGamer

OpenGamer — це ігровий портал України, підписникам якого пропонують «відбірне почуття гумору, сарказм та відвертість». «Якщо немає яєць, тоді краще нас не дивитися!», — кажуть автори цього ютуб-каналу.

Знайти їх відео завжди можна за посиланням.

Озвучка AdrianZP

Канал хлопця з Запоріжжя, який озвучує мультфільми та скетчі українською. Також тут користувачі Ютубу можуть знайти розіграші коміксів, іграшок, наліпок абощо.

Наразі канал має трохи менше ніж 5 тисяч підписників.

Додати популярності каналу можна переглянувши ролики та підписавшись на нього тут.

Ганна БЕЛОВОЛЬЧЕНКО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: