Час, коли гроші за землю ходили по кишенях, завершився, - Синютка

2017-02-24_34_sale

Голова ЛОДА Олег Синютка нагадав головам сільських і селищних рад про відповідальність за затягування з інвентаризацією земель сільськогосподарського призначення.

Про це він заявив під час засідання колегії ЛОДА, передає кореспондент Дивись.info.

«Тепер чітко зрозуміло, що найбільше кричали і розказували, що не потрібно для того, аби в Україні функціонував ринок землі ті, які використовують цю землю без будь-яких документів. Дехто готівку отримує і мовчить, а інші - за готівку  продають і отримують доходи, і всім це вигідно. Не вигідно тільки людям, які вже відійшли в кращий світ і так і не нічого за цю землю не отримали. Хоча в 90-х роках вони мали надію, що стануть господарями цієї землі, і тим, які сьогодні очікують, що місцеві бюджети отримають доходи і побудується школа, дорога, лікарня відремонтується», - заявив Олег Синютка.

«На жаль, виглядає так, що, коли правоохоронці зробили різкий крок наприкінці цього року всі заворушилися, трохи вони відпустили і всі заспокоїлися», - додав Синютка.

За його словами, 15 грудня минув термін, коли сільські і селищні голови мали скерувати в Держгеокадастр заявки на оголошення аукціонів.

«Якщо ви думаєте, що правоохоронні органи не прийдуть навесні і не спитають про це, ви глибоко помиляєтеся. Спитають в тих, хто мав прийняти рішення про передачу землі в офіційне платне використання. Час, коли гроші за землю ходили по кишенях, завершився», - заявив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: