Нові призначення в ЛМР: «Рембуд» очолив Михайло Сидорович

myhajlo_sydorovuch-e1505386315101-890x395
Фото: Леополіс

Від сьогодні Михайла Сидоровича, який очолював ЛКП «Львівелектротранс», призначено на посаду директора ЛКП «Рембуд».

Нового директора працівникам підприємства представив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Про інформують у Львівській міській раді.

«Михайло Сидорович має досвід кризового менеджера, який вміє піднімати підприємство з нуля. Для Львова зараз є важливим вирішення проблеми з будівництвом житла, промислових об’єктів, соціальних об’єктів для міста тощо. На базі ЛКП «Рембуд» ми вбачаємо створення потужного будівельно-ремонтного підприємства зі своєю проектною групою, з групою фахівців. Це те підприємство, яке має стати генпідрядником для будівництва соціальних об’єктів, житла та інших будь-яких об’єктів для міста.

Отож, ми хочемо на базі ЛКП «Рембуд» створити будівельно-ремонтне підприємство і ми не бачимо кращої кандидатури, ніж Михайло Сидорович, який очолить це підприємство», - зазначив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відтак, на посаду директора ЛКП «Львівелектротранс» призначено Олега Березу.

Біографія

Михайло Сидорович народився 24 травня 1952 року в м. Стрий. Здобув вищу освіту в Львівському політехнічному інституті за спеціальністю «Автоматизація теплоенергетичних процесів» (з 1969-1975 рр.). Після закінчення інституту працював інженером – налагоджувальником в Пуско-налагоджувальному управлінні №439 «ОРГЕНЕРГОАВТОМАТИКА» на Калуській дільниці.

З 1977 по 1978 рік працював майстром дільниці метрології ВО «Хлорвініл», м. Калуш. В 1978 році переїхав на постійне місце проживання м.Стрий. Після переїзду, працював старшим інженером-налагоджувальником на Стрийській дільниці Українського Спеціалізованого пусконалагоджувального управління ПРТП «Укргазенергоремонт».

У 1980 році був призваний на службу в армію, де прослужив командиром взводу радіозв’язку.

У 1982 році повернувся працювати до Стрийської дільниці Українського спеціалізованого пусконалагоджувального управління ПРТП «Укргазенергоремонт».

У 1987 році очолив Стрийське відділення Стандартизації і метрології, пропрацював на цій посаді до 1988 року. В 1988 році став переможцем конкурсу на заміщення посади директора Стрийського підприємства по забезпеченню нафтопродуктами.

У 1998 році обраний генеральним директором ВАТ «Львівнафтопродукт».

З 2001 року заступник голови правління ВАТ «Галнафтогаз» з питань розвитку.

У 2004 по 2009 рік - заступник генерального директора ВАТ «Екран».

З 2009 по 2011 рік - директор Закарпатської філії ПАТ «Концерн Галнафтогаз».

З 2011 по 2012 рік - керівник Західного та Закарпатського регіонального відділення ПП «ОККО».

З 2012 по 2015 рік – директор Львівського комунального автотранспортного підприємства №1.

Із січня 2016 року очолював ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: