У Львівській залізниці обурилися заявою Синютки під час чат-конференції на Дивись.info

DSC_0334_1472654134

ПАТ «Укрзалізниця» ухвалила звернення у відповідь на медійні повідомлення, в яких голова ЛОДА Олег Синютка висловив незадоволення роботою Львівської залізниці та її керівництва щодо забезпечення потреб області вантажними вагонами для перевезення матеріалів на ремонт та будівництво доріг.

Про це повідомили в прес-центрі регіональної філії «Львівської залізниці».

«Як стверджується в цих повідомленнях, Синютка охарактеризував дії залізничників, як диверсію», - повідомили в «Львівській залізниці». - «Із початку 2017 року для Львівщини було відвантажено понад 41 тис. вагонів зі сипучими будівельними вантажами, що майже на 4,8 тис. вагонів більше, ніж торік (36 593 вагони) та майже на 11 тис. перевищує показник 2015 року (30 662 вагони). З ініціативи керівництва Львівської залізниці Львівська магістраль цього року силами своїх підрозділів відремонтувала близько 250 вантажних вагонів та додатково запустила їх в експлуатацію виключно для перевезення вантажів, необхідних для будівництва та ремонту доріг в області. Про це було офіційно повідомлено голову Львівської ОДА Олега Синютку. Офіційні дані повністю заперечують інформацію, озвучену головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, а також свідчать про те, що озвучена ним оцінка роботи залізничників є несправедливою», - зазначається в тексті звернення.

Йдеться про випадок, коли голова Львівської ОДА Олег Синютка під час чат-конференції 26 грудня на ІА Дивись.infо, заявив, що із частину ремонтів доріг на Львівщині не змогли виконати через те, що Львівська філія Укрзалізниці припинила поставку сипучих вантажів та через брак вагонів.

«Дорога Дрогобич -Самбір на відтінку Самбірського залишилася практично не відремонтована, а лише полатані ями. Що стосується частини дороги в Дрогобицькому районі, то там був знятий верхній шар. Адже були сподівання, що ми зможемо ще в 2017 році зробити основу і зробити нижній шар цієї автодороги», - розповів Олег Синютка.

«Але, напривеликий жаль, нас дуже серйозно підвела «Укрзалізниця». Через це я навіть клопотав перед керівником «Укрзалізниці» про зміну керівника Львівської залізниці, оскільки, я вважаю, що це диверсія з відсутністю вагоні та з відсутністю сипучих, яка просто в другій половині літа зупинила нам всі роботи», - пояснив голова Львівської ОДА.

За його словами, Укрзалізниця просто припинила поставку сипучих, а заводи по виготовленню асфальтобетону практично зупинилися. «Якби не це, то ми б зробили не 600 кілометрів доріг, а набагато більше в цьому році», - заявив Синютка.

Читайте також: За цей рік на Львівщині відремонтували 600 кілометрів доріг, – Синютка

Також він зазначив, що автодорогу Дрогобич-Самбір доведеться поступово підрівнювати та підсипати, а наступного року її буде зроблено. «Поки що всі мої клопотання стосовно звільнень чи призначить раніше чи пізніше підтримуються на урядовому рівні», - додав голова ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: