У Львові напали на працівника відділу у справах дітей

Kulak
Фото: Кременчуг Тудей

Сьогодні на вул. Грінченка батько дитини, яку близько року тому було відібрано від батьків без позбавлення батьківських прав, вчинив напад на працівника відділу у справах дітей.

Останній, з його слів, з метою самооборони скористався травматичним пістолетом, на який у нього є всі необхідні документи дозвільного характеру.

Тривають слідчо-оперативні дії. Про це повідомили у Службі у справах дітей міста, пише прес-служба ЛМР..

«Сьогодні працівник відділу у справах дітей Шевченківського району прийшов на адресу по вул. Грінченка, де проживає сім’я, в якої 24.11.2016 було відібрано дитину (хлопчика 4 роки) без позбавлення батьків батьківських прав. Причина – неналежне виконання батьківських обов’язків», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, орган опіки та піклування надав дозвіл матері на те, щоб вона мала можливість забирати дитину додому на вихідні та святкові дні.

Сьогодні стало відомо, що батьки дитину у заклад не повернули. І працівник вийшов на цю адресу з’ясувати, що сталось. Відкрила двері мама дитини та повідомила, що її чоловік лупцює, вона в синцях навіть не може вийти на вулицю. Зайшли в хату: на підлозі лежить п’яний чоловік.

«Працівник відділу у справах дітей запропонував одягатись, щоб відвезти дитину в дитячий заклад. Раптово батько дитини встав з підлоги в явному стані алкогольного сп’яніння і вдарив працівника по голові. Той падає, а чоловік ще й ногою вдарив по голові. Тоді працівник відділу у справах дітей вирвався в коридор та вистрелив у повітря з травматичної зброї. Але чоловік продовжив нападати, як наслідок він отримав поранення у живіт і в ногу. Зараз там працює слідчо-оперативна група. Наскільки відомо, мама вже дала покази, які свідчать, що працівник відділу у справах дітей діяв з метою самооборони. Дитину інші працівники доставили у дитячий заклад», - розповіли у Службі у справах дітей міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: