17-річний юнак вигадав спосіб, як украсти 4 мільйони

e9b01da3b9190a541f47e1a600f45f16

17-річний юнака, який разом зі спільниками, під виглядом обміну валют, незаконно заволодів коштами громадян на суму понад 3 млн 876 тис. гривень.

Про це повідомили у прокуратурі Києва.

У липні уродженець Чернігівської області, приїхавши до столиці, вступив у злочинну змову з чоловіком та жінкою. Чоловік розміщував оголошення в мережі Інтернет про обмін іноземної валюти за вигідним курсом, а юнак разом із жінкою – винаймали приміщення під пункт обміну валют, яке обов’язково оснащували запасним виходом.

Після того, як потенційні покупці віддавали гроші хлопцю, який виконував роль продавця, останній безперешкодно зникав з приміщення.

В ході досудового розслідування вдалося встановити причетність злочинців до скоєння 4 таких епізодів, внаслідок яких вони незаконно заволоділи коштами громадян на суму 3 млн 876 тис. гривень.

На сьогодні обвинувальний акт за ч. 5 ст. 186 (грабіж), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України стосовно 17-річного хлопця скеровано до Оболонського райсуду для розгляду по суті. За вчинене підлітку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: