Членам громадської ради при управлінні транспорту у Львові вручили подяки

b4d5a674fef05c43ec29cbda5cb2ab5d_L
Фото: ЛМР

Під час засідання громадської ради при управлінні транспорту вручили подяки членам громадської ради.

Під час засідання громадської ради при управлінні транспорту вручили подяки членам громадської ради.

Активістам подякували за продуктивну працю, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

«Громадська рада при управлінні транспорту створена менше року, проте за цей час показала себе як найбільш активна та дієва. Дякую вам за працю і бажаю у наступному році ще більших здобутків», - зазначив секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило.

Як розповів голова громадської ради Святослав Товстига, громадська рада створена у квітні 2017 року, до її складу входить 13 членів.

«Ми проводимо моніторинг ситуації, яка є на цей час у Львові у транспортній сфері, аналізуємо ухвали, які стосуються управління транспорту, ситуацію щодо електронного квитка, оголошення конкурсу по перевезеннях, паркування в місті та інше. Частину речей нам вдалось зрушити з мертвої точки, а реалізацію інших речей перенесли на наступний рік. Ми динамічно обговорювали вартість проїзду в електротранспорті, нам вдалось зберегти проїзний квиток, вдалось залишити ситуацію з громадським транспортом такою, якою вона є зараз, хоча вона могла значно погіршитись.  Найголовніше - громадські раді вдалось налагодити діалог з управліннями у міській раді, які на засіданнях надають нам потрібну інформацію. Також у нас були виїзні засідання, у наступному році плануємо виїзне засідання на «Львівелектротранс».

Фото: ЛМР

Додамо, що громадська рада створена з метою  забезпечення відкритості діяльності управління, підтримання постійного діалогу з громадськістю, врахування громадської думки у процесі формування та реалізації державної політики у сфері транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: