На Сихові львів'янин побив жінку та вкрав у неї 20 тисяч

8ea3a9955ab7af56f05a066d50f83ca0_L

Зловмисник відібрав у жінки сумку, заподіявши їй тілесні ушкодження.

В Сихівський відділ поліції 14 грудня звернулася 57-річна львів’янка. За словами жінки, на вулиці Трильовського близько 08:00, коли вона йшла на роботу, на неї здійснив напад невідомий чоловік. Заподіявши потерпілій тілесні ушкодження, зловмисник відібрав сумку, в якій знаходилися документи, мобільний телефон та понад 20 тисяч гривень готівки, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Загальна сума збитків склала майже 24 тисячі гривень. Лікарі діагностували у заявниці закритий перелом плечової кістки.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 39-річний місцевий мешканець. Зловмисник затриманий в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України. Викрадений мобільний телефон у нього вилучено.

Оскільки чоловік під час затримання чинив опір працівникам поліції, то його дії ще кваліфікуються за ч.2 ст.345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: