Секрет, який дозволяє економити на подорожах до Європи, не обмежуючи себе в розвагах

1-dyvys (1)

Українські туристи в Європі за допомогою спеціальних «дисконтних» карток можуть заощадити на поїздках і розвагах. Картки доступні для гостей майже всіх європейських столиць, а коштують зазвичай від 20-25 євро.

*промоція

City Card — кишенькова пластикова картка, яка дозволяє власнику весело й економно проводити час у місті. За допомогою гостьової картки можна безкоштовно пересуватися на громадському транспорті, отримати путівник і вирушити на екскурсію, вільно або зі знижкою відвідувати музеї, заклади й атракціони. City Card — чудовий помічник для туриста, який має обмежений бюджет, але хоче побачити багато всього в місті.

У кожному місті діє власний пропуск у світ розваг. City Card отримали назви, відповідні рідному місту, тому їх просто визначити та важко сплутати. При візиті до столиці Польщі туристи замовляють Warsaw Pass, для близького знайомства з Барселоною підходить Barcelona Card, а для бурхливого вояжу по Амстердаму — I Amsterdam City Card.

Перед поїздкою туристу варто з'ясувати, де придбати універсальний «проїзний». Гостьові картки доступні на станціях транспорту та в інформаційних центрах міста. При візиті в Прагу, Будапешт, Таллінн та інші міста пропуск можливо попередньо замовити в онлайні. Подібні сервіси, як і туристичне страхування онлайн, економлять час та гроші людям, які люблять подорожувати.

Період, ціна та список включених послуг індивідуальний для кожної міської картки.

Вартість. Середня ціна міських карток для туристів — 20-25 євро за день. Мінімальна вартість City Card у Таллінні — 25 євро за добу, а в Барселоні — 45 євро за 72 години. При замовленні картки через інтернет, під час акцій, економія становить 5-10%. Традиційно онлайн-шопінг, як і страхування онлайн, дозволяє туристам економити кошти.

Сервіс. Список доступних послуг особливий для кожного міста. Наприклад, власників I Amsterdam City Card будуть раді бачити в Музеї Ван Гога, прокатають на катері по каналах, запросять відвідати стадіон клубу «Аякс», сходити в зоопарк, заснований в 1839 році.

Термін дії. City Card діють певний період часу, але не прив'язані до конкретних дат у календарі. Покупець має право обрати період дії картки. У продажу доступні картки на 24, 48, 72, 95 або 120 годин, а час активації картки настає при першому застосуванні. Не обов’язково робити це одразу після приїзду, а краще перед початком пригод у місті.

Більше мільйона туристів з різних країн відкрили для себе культуру й архітектуру Амстердама за допомогою картки I Amsterdam City Card. Скільки вони заощадили євро та отримали задоволення порахувати неможливо.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: