У Києві заарештовано офіс газети «Вєсті»

gullivercenter_com__650x410

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними внаслідок корупційних та інших злочинів, заявляє про арешт офісу газети «Вєсті» в столичному торгово-офісному центрі «Гулівер».

Про це повідомляється у відповіді на запит РБК-Україна.

Згідно з інформацією, наданою у відповіді, 14 липня 2017 року Печерським районним судом Києва було накладено арешт на 31,32 і 33 поверхи зазначеної будівлі. Далі, рішенням цього ж суду від 28 вересня 2017 року, заарештовані приміщення були передані в управління агентства, запис про ніж була внесена в Державний реєстр майнових прав 6 жовтня.

Як пояснюють у прес-службі відомства, 15 грудня 2017 року співробітники агентства прибутку в торговий центр з метою огляду, оцінки стану зазначених приміщень, а також встановлення переліку компаній, які орендують там офіси. В агентстві також повідомили, що в процесі огляду співробітники компанії, що займає 32-ий поверх офісного центру (редакція газети-ред.) намагалися перешкоджати діям співробітників агентства.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 15 грудня в офіс газети «Вести» прийшли співробітники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, і співробітники Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: