Сьогодні у Львові та області очікується погіршення погодних умов

26166605_1617761331647300_7603555087429180820_n

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, до кінця доби сьогодні та вночі та вранці завтра по території Львівської області та місту Львову очікується місцями туман, видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, до кінця доби сьогодні по території Львівської області та місту Львову очікується місцями туман, видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

31 грудня – вранці та вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Мерія закликає водіїв та пішоходів бути обачними під час руху.

Вночі невеликий мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі від 1º морозу до 1° тепла, вдень 2 – 4° тепла.

31 грудня синоптики прогнозують вночі без опадів, вранці та вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5º морозу, вдень 1 – 6° тепла.

1 січня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південий, 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі від 1º морозу до 4° тепла, вдень 4 – 9° тепла.

Управління з питань надзвичайних ситуацій ти цивільного захисту населення ЛМР рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав – бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними закликають бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених місцях.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: