На одній з вулиць Львова завтра перекриють рух транспорту

завантаження

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від завтра, 3 січня, з 09.00 год і до 18.00 год 4 січня буде перекрито рух транспорту на вул. Генерала Т. Чупринки (від вул. Київської до вул. Новий Світ).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

У зв’язку з проведенням робіт з ремонту аварійного каналізаційного випуску від фундаменту до вуличного каналізаційного колектора житлового будинку на вул. Генерала Т. Чупринки, 34, від завтра, 3 січня, з 09.00 год і до 18.00 год 4 січня, буде перекрито рух транспорту вул. Генерала Т. Чупринки (від вул. Київської до вул. Новий Світ). Роботи виконує ЛМКП «Львівводоканал».

На час проведення ремонтних робіт об’їзд громадського транспорту відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху. Натомість трамваї маршруту №2 курсуватимуть за зміненим напрямком: вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Ів. Франка – вул. Личаківська – Погулянка та у зворотному напрямку.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: