Навчальні заклади Львівщини можуть взяти участь у конкурсі на кращий веб-сайт

internet-e1295966264339
Фото: ілюстративне. Джерело: under30ceo.com

Розпочалася реєстрація учасників VIIІ Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти.

Найкращий сайт визначатимуть у наступних номінаціях: веб-сайти сільських і міських шкіл, веб-сайти дошкільних і позашкільних навчальних закладів, а також веб-сайти професійно-технічних навчальних закладів, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Конкурс проводиться Інтернет Асоціацією України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.

Головними критеріями для оцінювання є змістовне наповнення веб-сайтів, зручність їх використання, забезпечення можливості участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінюватиметься за показниками в трьох категоріях: контент, зручність, дизайн та технічні показники. Додатково веб-сайти оцінюватимуться в номінації «Вебометричний рейтинг».

Для участі в конкурсі необхідно на електронну адресу [email protected] подати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 9 лютого 2018 року.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу, анкету та зразки документів можна знайти за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: