У справі про вбивство Ноздровської допитали майже півсотні людей

115260
Ірина Ноздровська

Слідство у справі про вбивство юристки Ірини Ноздровської допитало вже близько 50 осіб, а на результати розтину ще чекає. 

Про це розповів речник Головного управління Національної поліції у Київській області Микола Жукович в ефірі каналу «112 Україна», пише УП.

«У нас ще немає результатів судово-медичної експертизи, щоб чітко сказати, від чого настала смерть. Ми проводимо низку слідчих дій. Вже близько 50 осіб допитали. Створено потужно слідчо-оперативну групу, якою керує безпосередньо начальник управління», — наголосив Жукович.

Речник поліції Київщини не захотів відповідати на запитання, що сказав екс-наречений загиблої Віталій Сергеєв і що стало причиною його виклику на допит.

«Всі прізвища не будемо розповідати, й що вони говорили — теж», — сказав він і додав, що це може зашкодити слідству.

На запитання, чому вилучили авто Сергеєва, Жукович пояснив: «Будемо проводити низку слідчих дій з речами загиблої і з деякими речами, які можуть бути у свідків. Будемо звертатися до суду, щоб отримати тимчасовий доступ до речей, і проводити експертизи».

Щодо версій він сказав: «Це може бути пов’язано з її професійною діяльність чи з тим, що їй погрожували. Всі версії відпрацьовуємо і перевіряємо».

Юристка і криміналістка Анна Маляр сказала у коментарі каналу, що Ірина Ноздровська зверталася до поліції щодо погроз її життю.

Як відомо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області виявили тіло жінки. Виявилося, що це юристка Ірина Ноздровська, яку 30 грудня оголосили у розшук.

Колишній наречений убитої Ірини Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився дати свідчення. За його словами, вони зустрічалися з листопада 2016-го до червня 2017 року, а в останнє він бачив загиблу у серпні.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року у с.Демидів насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У травні 2017 року Росошанського засудили до 7 років ув’язнення, його захист подав апеляцію.

27 грудня Апеляційний суд Києва відмовив йому у звільненні і продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: