Світоліна пробилася до чвертьфіналу турніру в Брісбені (відео)

631422

Українка не відчувала проблем з хорваткою Аною Конюх.

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру серії WTA Premier в австралійському Брісбені. Про це повідомляється у Twitter змагань.

Українка у двох партіях обіграла 44 номер рейтингу WTA Ану Конюх з Хорватії з рахунком 6:3, 6:1. Матч тривав 1 годину 5 хвилин. За цей час Світоліна тричі виконала ейс, допустила 1 помилку при введенні м'яча в гру і реалізувала 5 брейк-поінтів з 11. Конюх, в свою чергу, двічі подала навиліт, 5 разів помилилася при введенні м'яча в гру і виграла 1 гейм на прийомі.

У чвертьфіналі змагань українка зустрінеться з британкою Йоханной Конто.

"На щастя, моя гра стала краще. Я намагаюся працювати не покладаючи рук і фокусуватися на кожному матчі, щоб показати мій кращий теніс, а також пробувати досягати більшого. Йоханна Конта? У нас було кілька непростих поєдинків. Рада знову бачити її в Туре після травми. Це буде чергове складне протистояння", - прокоментувала майбутню зустріч Еліна.

Світоліна раніше двічі доходила до півфіналу в Брісбені. У минулому сезоні програла майбутній чемпіонці Кароліні Плішкова.

Що ж стосується другої ракетки України Лесі Цуренко, то вона в другому раунді не впоралася з 99 номером світового рейтингу Каєю Канепі і вибула з боротьби за титул.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: