За два дні DZIDZIO Контрабас на YouTube подивилися півмільйона людей

IMG_1555

Стрічку опублікували на офіційному каналі виконавця DZIDZIO 1 січня.

1 січня у YouTube виклали повнометражний фільм DZIDZIO Контрабас. Стрічка опублікована на офіційному каналі співака DZIDZIO. З того часу фільм переглянули майже півмільйона раз. У коментарях під відео користувачі відзначають гарні жарти у комедії та питають, коли чекати на продовження.

Зазначимо, що фільм зібрав більше 22 млн грн за весь період прокату, що тривав 11 тижнів, і його переглянуло 310 тисяч глядачів. Це найкасовіша стрічка в українському кінематографі за 2017 рік.

Як говорив в інтерв’ю Дивись.info DZIDZIO, за сюжетом головний герой все життя хотів стати великим артистом. Він збирає ще двох своїх друзів, щоб заробити грошей і реалізувати мрію. За сюжетом герої перевозять через кордон контрабанду, переодягнувшись священиками. Все йшло добре, поки в історію не втрутилася красива дівчина, після чого починаються справжні пригоди.

«Ідея фільму народилася у мене. Я хотів створити щось справжнє. Історію, яка стосується багатьох людей. Я б сказав, що історія списана з реального життя. Я впевнений, що глядач побачить справжню «бомбу». Окрім того, ви побачите на екрані саме такого Дзідзя, якого встигли полюбити завдяки пісням та короткометражним фільмам-скетчам», - зазначає Михайло Хома, фронтмен гурту DZIDZIO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: