На Луганщині львівські правоохоронці отримали спеціальні звання

26195452_1423858784389097_6549246999416724318_n

До поліцейських Львівщини, які проходять стажування в Луганській області, з приємною місією завітав заступник начальника ГУНП у Львівській області підполковник поліції Тарас Бакай. Мужні чоловіки отримали спеціальні звання та привітання з Новорічними та Різдвяними святами від колег та рідних.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області.

Вже більше місяця семеро львівських правоохоронців несуть службу з охорони публічної безпеки та громадського порядку в м. Сєвєродонецьк та смт. Новопсков.

Тарас Бакай від імені керівництва ГУНП у Львівській області, особового складу та себе особисто привітав колег зі святами, а також зачитав наказ про присвоєння спеціальних звань та вручив нові погони поліцейським, які в складний період для держави вирішили присвятити своє життя служінню українському народові.

«Війна – це проблема не лише Луганської та Донецької областей – це проблема всієї України. Ми знаємо заради чого одягли погони, тому з гідністю маємо виконувати свій обов’язок», - зазначив Тарас Бакай.

Спільно із заступником начальника ГУНП в Луганській області полковником поліції Олександром Федотовим гість зі Львова побажав хлопцям наснаги та скорішого повернення додому, де їх вже чекають колеги та рідні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: