Юристи розглядають нову версію вбивства Ноздровської

909243

Розслідування загибелі Ірини Ноздровської, яке ведуть незалежні юристи паралельно з поліцією, не пов'язує її смерть зі справою проти Дмитра Россошанського. 

Про це розповів адвокат Віталій Мацелюх, який раніше працював з Ноздровською у справі Россошанського, пише ВВС Україна.

«Розглядаємо версії, одразу запідозрили інших осіб, тому за версією наших детективів, холдингу «Шериф», є інші підозрювані. Ми це зараз опрацьовуємо», - відзначив юрист.

У поліції Київщини заявили, що версія про вбивство Ірини Ноздровської через її участь у справі проти Россошанського, є однією з основних. Про можливу помсту родичів чи друзів Дмитра Россошанського раніше говорили й рідні загиблої, зокрема її сестра.

«Під сумнівом, що це - помста Россошанських. Дуже нерозумно так робити, адже всі підозри одразу на них», - пояснив Віталій Мацелюх.

Він відзначив, що незалежне розслідування розглядає версію «не пов'язану з Россошанськими взагалі, але й не по політичній діяльності».

Юрист розповів, що «останні два роки Ірина Ноздровська.... жила лише справою сестри».

Віталій Мацелюх додав, що їхня версія «пов'язана зі сферою її життя», однак більше деталей розкривати не став.

За його словами, свою роботу незалежне розслідування з правоохоронцями поки що не координує: «Вони не йдуть нам назустріч, а ми поки не відкриваємо їм наші карти».

Але юристи просять доступу до результатів судово-медичної експертизи: «Коли його отримаємо.... то в нас вже є план дій».

«Ми тихо працюємо і хочемо розібратися, у чому проблема й хто це зробив. І покарати цю особу», - розповів Віталій Мацелюх.

Нагадаємо, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юристки Ірини Ноздровської.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: