Садовий привітав усіх з Різдвом Христовим

img7218-5aeaedd42ce2fa0c48b51e6b0fd7e0f3

Сьогодні у традиційному зверненні міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх львів’ян, всіх українців з Різдвом Христовим

.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Мер зазначив, що Різдвяні свята – особлива нагода допомогти тим, хто потребує нашої допомоги, та подякував усім спільнотам і організаціям, які подбали про те, щоб сьогодні радість Різдва могли відчути усі потребуючі люди.

Мер побажав, аби всі наші молитви, старання і добрі справи принесли успіх і перемогу для нашої країни.

«Шановні українці! Різдво – дуже родинне свято і ми маємо добру нагоду побачитись і посвяткувати в колі найближчих і найрідніших. Але родина – це не лише наші чоловіки, дружини, батьки і діти. Я прошу вас подумати про всіх нас, українців, як велику родину. Коли людина виходить за межі своїх приватних інтересів і починає думати про ближніх, про громаду, про країну – вона стає справжнім громадянином. Вона отримує шанс робити те, що вчив робити своїм власним прикладом Ісус Христос, народження якого ми, власне, святкуємо.

Бог послав свого Сина саме для цього – аби ми отримали свідчення і приклад.

Ми з вами вже не перші Різдвяні свята зустрічаємо в дуже непрості часи. Хтось з наших братів і сестер зустріне їх на передовій на війні. За тих, хто так і не повернувся з фронту, родини молитимуться на початку Святої вечері. В наших з вами мирних містах і селах завжди є ті, хто потребує нашої допомоги і уваги.

Я дякую спільноті Українського католицького університету, благодійному фонду «Справа Скарбека», Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, Спільноті взаємодопомоги «Оселя», Спільноті святого Егідія та всім іншим релігійним і громадським організаціям, які подбали про те, аби радість Різдва відчули й ті люди, які в потребі.

Впевнений, що в кожному українському місті та селі є ті, хто турбується про інших і заслуговують ваших слів подяки.

Я бажаю всій українській родині добра. Нехай Ісус Христос оберігає наш народ, допомагає нам в усіх благих справах. Нехай наші молитви, старання і добрі справи принесуть нам успіх і перемогу! Христос Народився!», - сказав у зверненні міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: