Опра Вінфрі звернулася з емоційною промовою до жінок на церемонії «Золотого глобуса»

75th Annual Golden Globe Awards - Show
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07: In this handout photo provided by NBCUniversal, Oprah Winfrey accepts the 2018 Cecil B. DeMille Award speaks onstage during the 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images)

«Настають нові часи, де нікому більше не доведеться казати #MeToo», — Опра Вінфрі звернулася до жінок на церемонії «Золотого глобуса».

«Настають нові часи, де нікому більше не доведеться казати #MeToo», — Опра Вінфрі звернулася до жінок на церемонії «Золотого глобуса».

«Я неймовірно пишаюся всіма жінками, що знайшли у собі сил та повноважень заговорити та розповісти власні історії. Сьогодні я хочу висловити своє захоплення всіма жінками, які роками терпіли насильство та домагання. Бо вони, як і моя мама, мають дітей, яких треба годувати, рахунки, які треба оплачувати, мрії, які хочеться втілити.

Це жінки, чиї імена ми ніколи не дізнаємося. Це хатні робітниці та фермерки. Вони працюють на фабриках та в ресторанах. Це інженерки та науковиці, лікарки та дослідниці. Вони є частиною світу техніки, політики, бізнесу. Це наші спортсменки на Олімпійських іграх...», - звернулася до аудиторії Опра Вінфрі.

Нагадаємо, що телеведучу нагородили, як одну з найвпливовіших жінок сучасності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: