П'яна водійка півкілометра провезла патрульного на капоті

72_main1

Водійка з ознаками наркотичного сп’яніння збила патрульного і провезла його півкілометра на капоті.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Вчора на вулиці Генерала Чупринки патрульні зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’являти документи. Під час спілкування із порушницею, інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння. Раптом жінка навмисно здійснила рух і здійснила наїзд спочатку на одного інспектора, якого від удару відкинуло убік, а тоді вивернувши кермом, збила другого інспектора і повезла його на капоті.

Провізши його раніше згаданою вулицею, повернувши на вулицю Ю.Захаревича, а згодом на вулицю Котляревського – скинула патрульного з капоту і на великій швидкості покинула місце пригоди. Патрульного забрала швидка. У нього діагностували забої, садна та перелом руки. Тим часом патрульні встановили, кому належить автомобіль і виявили його в подвір’ї на вулиці Княгині Ольги з ушкодженням капоту та лівого дзеркала. Особу громадянки також встановлено.

Свідки вказали, що з автомобіля вибігла жінка і забігла у під’їзд. 26-річна жінка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху і свого часу відео де львів’ян обурила поведінка та порушення згаданої особи навіть потрапило в інтернет-мережу. На місці працювали слідчі. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: