У Сумах продають зошити із зображенням Сталіна, Катерини ІІ і георгіївськими стрічками

26230061_1539918109377178_3065097454095000137_n

Сумчанин Олександр Такул виявив у сумському магазині зошити із зображенням російських імператорів, російської зброї тощо.

Про це він написав у Фейсбуці, пише sumy.today.

«Суми, Україна, 8 січня 2018 року, магазин «ЛІВRARIUM» (ТЦ «Лавина», ІІ поверх). У продажу учнівські зошити з зображенням зброї агресора, російських імператорів, Сталіна і подібної лабуди. Дизайн супроводжується кацапським гербом і кольорами прапора агресора.

Як вам такий сюжет?

п.с. наскільки я розумію, магазин входить до мережі «Віват-канцелярія», тож перевірити інші магазини мережі буде не зайвим», - написав він.

Його пост прокоментував постачальник такої продукції Олег Тевкун.

«Доброго дня, Олександре та громадо. Дякую за Вашу небайдужість до асортименту магазину «Лібраріум» у м. Суми. Для мене, такий товар на полиці був неприємним сюрпризом, в базі він фігурує як «Наша зброя». Це «пересорт» продукції і помилка як постачальника, так і персоналу магазину. Даний товар постачальник зошитів не випускає з початку російської агресії. Вказаний вами товар 0150 є неприпустимий для продажу на території України з моральних принципів. Ви абсолютно праві. Даний товар вже вилучений з продажу і буде повернутий постачальнику. Дякую за виявлену кричущу помилку, сподіваюсь на розуміння!

Панове, зошити замовляються нами не поартикульно, а 12 лінійка - 1000 шт. Постачальник сам підбирає асортимент. Постачальник один з лідерів ринку зошитів. Ми не очікували, що може бути такий дизайн. Моя основна помилка - це те, що не підготували персонал фільтрувати такі пересорти. Але ми вперше з таким зіткнулися і не могли передбачити такого.

Для мене це так само неприємно як і для вас, тому що це повністю суперечить моїй громадянській позиції. Панове, це дійсно помилка і я зараз пишу звернення постачальнику про утилізацію старих залишків такої продукції. Відповідь обов`язково опублікую», - пообіцяв він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: