ЛОДА запускає консультаційний центр для аграріїв

1456921793
Фото: Город Х

15 січня при Львівській облдержадміністрації почне працювати консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва.

Про це під час брифінгу, 10 січня, повідомила Наталія Хмиз, директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, інформує Дивись.info.

За словами директорки профільного департаменту, його робота буде спрямована на підтримку, інформування та забезпечення «усесторонніми знаннями наших аграріїв, а також безпосередньо сільського населення».

«З понеділка на постійній основі, щодня, звертаючись чи за телефонами, чи безпосередньо у цей центр, наші аграрії, селянські господарства, харчопереробні підприємства та інші зможуть отримати відповіді на всі запитання, з якими ми довгий час стикаємося, — пояснює Наталія Хмиз. — Це питання, які стосуються земельних відносин, які стосуються аграрних формувань у податковій площині, питання державної і обласної програм підтримки, які сьогодні можуть отримати наші аграрії. Дуже багато людей стикаються з питаннями, які стосуються легалізації пайових земельних ділянок, а також їх правомірного використання. На все це можна отримати відповіді у центрі».

Контактний телефон центру: 0968738860. Адреса: м. Львів, проспект В. Чорновола, 57, 5 поверх. Електронна пошта: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: